Krkonošské kyselo
16. 4. 2008
Krkonošské kyselo
Přes noc namočím kvásek do vody. Druhý den si dám asi do 1l vody kmín, houby, sůl (někdo dává i bobkový list) a vařím asi 15 min. Pak si rozmíchám(popř.rozmixuju) ten namočený kvásek ve vodě, přidám k němu ty povařené houby a za stáleho míchání povařím. !pozor, připaluje se. Chvíli povařím a pak do toho přidám osmaženou cibulku, uvařené brambory a umíchané vejce(dávám 2), popř.dosolím. Dobrou chuť s klasikou!zu
Přes noc namočím kvásek do vody. Druhý den si dám asi do 1l vody kmín, houby, sůl (někdo dává i bobkový list) a vařím asi 15 min. Pak si rozmíchám(popř.rozmixuju) ten namočený kvásek ve vodě, přidám k němu ty povařené houby a za stáleho míchání povařím. !pozor, připaluje se. Chvíli povařím a pak do toho přidám osmaženou cibulku, uvařené brambory a umíchané vejce(dávám 2), popř.dosolím. Dobrou chuť s klasikou!zu
Komentáře
Přehled komentářů
Zatím nebyl vložen žádný komentář